Kryeministri përfshihet në problemet globale: SHBA – Iran

Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj në një prononcim të shkurtër në rrjetin e tij social në fejsbuk, ka shkruar se është në anën e Amerikës, në ngritjen e fundit të tensioneve më gjirin persik. /epilogu/

Ja shrkimi i tij i plotë;

Kosova konsideron se veprimet e Iranit në ngritjen e tensioneve në Gjirin Persik janë të gabuara dhe qëndron përkrah të drejtës së ShBA-së për t’i mbrojtur vlerat e lirisë, paqes dhe sigurisë, kudo dhe kurdoherë.

RH

One Reply to “Kryeministri përfshihet në problemet globale: SHBA – Iran”

 1. ASKUSH NUK KA TÉ DREJTÉ TE CÉNOJÉ SOVRANITETIN E POPUJVE DHE VENDEVE SOVRANE!
  Pa dashur té komentoj kétu, me njéanshméri; mendoj qé, asnjé shteti né boté, -pra as Amerikés imperialiste, nuk mund t” i lejohet luksi, pér shkeljen e kufijve tokésoré, detaré apo ajror té shteteve dhe vendeve sovrane.
  Uné, nuk e di saktésishht a e ka béré kété shkelje té palejuar, kapur né ményré flagrante me dronin e saj sulmues; mirépo, nése vértet e ka béré kété sulm; Irani nuk mund té konsiderohet fajtor, pér ngritjen e tensioneve né gjirin persik.
  Respekt, z Kryeministér, Rqmush Haradinaj!
  Rrofté sovraniteti i popujve dhe i vendeve sovrane!
  Lavdi heroizmit té mbrojtjes sé atdheut!

Komentoni lajmin...