LAJMI I FUNDIT: Përleshje në nëndegën e LDK-së “Mati1”, ka të lënduar

Një përplasje fizike përsëri ka ndodhur sot në mes të disa pjesëtarëve e zyrtarëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prishtinë në nëndegën “MATI1”, ku po mbahej kuvendi i kësaj nëndege…

Burimet e Ballkani.info bëjn të ditur se përleshja ka ndodhur në mes të njerzëve të afërt të Hazir Borovcit dhe të njerzëve të afërt të Arban Abrashit. 

Sipas këtij burimi njerzit e afërm të Hazir Borovcit nuk i kanë lejuar të hyjnë në process njerëzit e Arban Abrashit, dhe e kan mbyllur derën.

Përveç pengimit, në këtë process ka pasur përleshje fizike por që sipas këtij burimi nuk kanë qenë lëndime të rënda.

“Nuk na kanë lejuar të hyjmë në proces, dihet njerëzit e Hazir Borovcit, na kanë mbyllkur derën, ka thirrur policinë, dhe ka pasur përleshje fizike. Po ashtu njerëzit e Hazir Borovcit e kanë thirrur mbledhjen pa paralajmërim:, ka thënë burimi./Ballkani.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *