Zv.ministri Nuhiu në Bratisllavë takon ministrin e brendshme sllovake, Denisa Saková

Zv.ministri i punëve të brendëshme Agim Nuhiu po qëndron për vizitë në Bratisllavë të Republikës Sllovake ku është takuar me homologen e tij, ministren e brendëshme Denisa Sakova, e temë e këtij takimi ka qenë bashkëpunimi mes dy vendeve në sferën e sigurisë.

Në takimin me Ministrin e Brendshëm të Sllovakisë zonj. Denisa Saková konfirmuam nevojën e bashkëpunimit ndërkombëtar operativ midis dy ministrive tona për të kultivuar edhe më fuqishëm shkëmbimin e shpejtë, kualitativ dhe efikas të informacioneve operative në luftën kundër të gjitha profileve të krimit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *