Takimi i zv.kryeministrit Osmani me kryeministren britanike, Theresa May

Në Londër, gjatë vizitës së delegacionit nga Maqedonia zv.kryeministri për eurointegrime Bujar Osmani krahas takimeve të shumta që kishte pasur me zyrtarë të lartë britanik e që është diskutuar pikërisht për punën e eurointegrimit të vendit në strukturat euroatlantike, ai ka pasur edhe një takim me kryeministren britanike Theresa May! Me zonjën e hekurt May zv.kryeministri Osmani ka diskutuar lidhur me rrugën që duhet të ndjek Maqedonia për në NATO dhe BE si dhe reformat dhe gjithë këtë proces jo pak të lehtë.

Komentoni lajmin...