Super e nxehtë dhe kuq e zi, kështu do të vijë në projektin e ri Anna Jenifer

Këngëtarja shqiptare Anna Jenifer pritet që të hedh në qarkullim projektin e saj më të ri ndërkohë që ditën e Flamurit dalin edhe imazhet e saja në të cilat ajo shfaqet kuq e zi sikur ngjyrat e flamurit, e nxehtë e zjarrtë sikur sakrifica e shqiptarit, ndërsa klipi i saj do të përmbajë skena të nxehta e attribute këto këngëtarja i tregon edhe në foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *