Shala takon ministrin për diasporë, Pandeli Majko

Pasiqë gjendet për vizitë në Gjermani, ministri për shtet dhe diasporë Pandeli Majko ka qëndruar edhe në Essen e me këtë rast ka pasur një takim edhe me ish bokserin dhe politikanin Granit Shala i cili e ka ftuar që të vizitojë edhe fshatin e tij në Kosovë, Loxhën.

“Sot takova minstrin e diasporës, Pandeli Majko në Essen. E falënderova për vizitën e tij dhe e ftova ta vizitoj edhe Loxhën”, ka shkruar Shala.

Komentoni lajmin...