Shala: Për 10 vjetorin dhuratë është të vendosim një flamur me simbole të vendit dhe popullit

“Propozimi im është që për 10 vjetorin e pavarësisë dhuratë më e mirë që do ja bëjmë Kosovës është të ndërojmë flamurin, e dimë që dy shtete nuk bën me të njejtin por të paktën të jetë një flamur që përmban simbole të Kosovës dhe të popullit të saj”, shkruan Shala.

Komentoni lajmin...