Rovena Stefa mjaft e veçantë në projektin e ri, një mesazh unik

Ajo shquhet për këngë e video unike edhe këtë projekt që sapo e publikoi në këtë ditë të shenjtë të të dashuruare është i tillë. Tashmë ajo “Unaza” e shumë komentuar e këngëtares Rovena Stefa sapo u zbulua, është kënga e saj më e re. Duhet të themi se ndryshe nga artistët e tjerë ajo vjen unike pasi nëse nuk e keni ditur nga A në ZH është ideja e saj për këngën e deri në vizualitetin e videos. Sapo është publikuar kjo këngë e saj dhe kan nisur të komentohet e të pritet mjaft mirë. Rovena vjen sa e ëmbël e sa shumë seksi, sa e guximshme të kërcesh në maje të një rrethi unaze e sa me tupan duke ndërthurur modernen me populloren që rrallë kush e bën kur bëhet fjalë nga zëri deri te paraqitja skenike. Madje teksti i menduar me kohë nga vetë Rovi ka një

Komentoni lajmin...