Pse ju këndon prindërve Lok Komoni (Video)

Ylli i muzikës shqipe, një nga këngëtarët me vokalin më të mirë ka hedhur në treg këngën më të re të titulluar ‘Babë e nënë’, një badalë të mrekullueshme që ju kushtohet prindërve vjen pikëtisht nga Lok Komoni. Videoklipi i kësaj kënge është punuar nga BUG Production derisa është publikuar nga platforma më e madhe shqiptare ArkivaShqip. Krahas muzikës live që e kultivon gjithmonë, ai është shumë i angazhuar në dasma e ahengje të ndryshme familjare ndërkohë që nuk ka lënë anësh as edhe projektet artistike, bashkëpunime të cilat i kanë sjellë atij shumë suksese e mes tyre edhe duete me Danin si dhe me Gold Ag. Për të dëgjuar këngën më të fundit të Lok Komonit klikoni në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *