Rozë

‘Për ty’, kënga hit e Agon (Video)

Skena muzikore njeh një listë të tërë emrash, këngëtarësh tashmë të afirmuar në industrinë e muzikës. Një vend të merituar në skenë tëshmë zë edhe një emër, nje këngëtar modern, atraktiv dhe i pashëm. Quhet Agon dhe duket që tëshmë ka aguar koha e tij. Pas “Aktiv”, Agon ka goditur me “Për ty”. Ngjyra, ritëm që të bënë për vete, interpretim dhe si përfundim një projekt që të shijon, të mbanë për vete deri në sekonden e fundit. Kënga “Për ty” që tashmë po përflitet gjithëandej në media, vjen me një videoklip modern të punuar nga produksioni “N’Pik creative”.

Related Articles

Komentoni lajmin...

Back to top button
Close