Njihuni me 7 personat që u paguan 80 milionë dollarë për t’ia mësuar CIA’s torturat (Foto)

Një nga skicat e strategjisë për torturë:

Ata janë:James Mitchell, John Bruce Jessen, David Ayers, Randall Spivey, James Sporleder, Joseph Matarazzo, dhe Roger Aldrich.

Komentoni lajmin...