Nikka më e suksesshme pa label!

Ka provuar disa shtëpi diskografike, por më e suksesshme podel të jetë pa një label pas saj. Fjala është për reperen Nikka e cila mori vëmendjeedhe me këngën e dytë të saj Hip-Hop.

Një kombinim mes muzikës tradicionale dhe asaj rep, i dhanë sërish fokus në publik reperes.

Para pak dite ajo ka publikuar këngën “Ani mori nuse” që po merr goxha shumë klikime në YouTube.

Kënga është punuar në studion e Massive production me klip të XL Films.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *