Në Kosovë do të mbahet festa më e madhe e striptizit

“Shqiponja” është i pari dhe i vetmi klub striptizmi në Shqipëri e Kosovë i licensuar dhe me siguri shumë të lartë, që ofron shou të pa parë me striptizere të cilat krijojnë numra special për të pranishmit, dhe krejt kjo ndodh në ambientet e mrekullueshme të këtij klubi me famë dhe numër të madh klientësh. “Shqiponja” është shndërruar në senzacion, pasi ka arritur të thyej tabutë dhe të shndërrohet në një vend atraktiv për shumë njerëz, meshkuj dhe femra, të cilët e pëlqejnë striptizmin.

Më nuk ka nevojë që për një performancë mbreslënëse striptizmi të udhëtohet në vende të largta, pasi një gjë e tillë ofrohet në disa vende shqiptare. “Shqiponja strip club 4” ka ardhur edhe në Kosovë, gjegjësisht në magjistralen Prishtinë-Ferizaj në kilometrin e 11-të dhe tashmë është shndërruar në një nga pikat më të frekuentuara. “Club Shqiponja” me 20 Dhjetori sjell surpriza fantastike, pasi feston ditëlindjen e parë në Kosovë dhe për këtë shkak do të ndodh një super shoë i “pa mëshirshëm”.

Striptistet me famë europiane dhe botërore do ti bashkohen festes së një vjetorit duke sjellë nje shoë që kurrë nuk është parë. Nën menaxhimin e Anna Getit, një vjetori dhe festat e fundvitit do ti përjetoni më nxehtë se kurrë më parë, andaj e vlen të shkohet në festën më të madhe dhe më hot të vitit. Nga stafi, bëhet e ditur se do të ketë lojra joshëse dhe kërcim me balerinat më të nxehta që keni mundur ti shihni ndonjëherë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *