Motrat Hajzeri sjellin “Sy lakmitarë”, një super baladë

Ashtu si edhe kishin paralajmëruar artistet e njohura të cilat janë edhe motra Vjollca dhe Emine Hajzeri kanë ardhur me një super baladë. Kënga mban titullin “Sy lakmitarë” dhe ka një klip mjaft të bukur realizuar nga RedMediaKS, ndërsa për tekstin dhe muzikën është kujdesur Arsim Bunjaku dhe orkestrim nga Florent Boshnjaku. Balada është vërtetë e bukur dhe mjaft e ndjerë e mund ta dëgjoni dhe ridëgjoni disa herë, ndërsa ka nisur të pritet mjaft mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *