Më 1999 presidenti Clinton më telefonoi dhe më tha: Aeroplanët u nisën për Kosovë

“Më 1999 presidenti Clinton më telefonoi dhe më tha: Aeroplanët u nisën për Kosovë. Ne po bëjmë gjënë e duhur!

Po, ne po bëjmë gjënë e duhur zotëri President!”, Madeleine Albright.

Pjesë nga fjalimi dhe rrëfimi emocional nga Ish Sekretarja Ollbrajt.

Gjatë fjalimit, brohoritjet ishin shumë të mëdha nga qytetarët në nderim të Sekretarës Ollbrajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *