Kujt i thotë ‘Asnihere’ Fati Kasaj (Video)

Këngëtari i ri 24 vjeçarë Fati Kasaj vjen me një projekt të ri të titulluar ‘Asnihere’ një këngë ritmike që po ndez atmosferën në këto ditë të ftohta vjeshte. Me tekst nga vet këngëtari dhe muzikë prej Thai beats dhe Don Gima, ndërkohë që për videoklipin është përkujdesur Besian Kukiqi, djaloshi nga Prizreni që jeton në Gjermani pritet që të bëj boom në skenën muzikore shqiptare. Në vazhdim ndiqni klipin e tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *