Kompania MSM : 7 mijë vende pune në Kuvajt

Mundësi e re për t’u punësuar në Kuvajt

Përmes projektit të ri DHAMAN realizohen 7000 vende të reja pune për punëtorët shëndetësor në Kuvajt. Si të arrini deri te punësimi? Nëse keni mbi pesë vite përvojë pune dhe jeni në moshë më të rinj se pesëdhjetë e pesë vjet, atëherë urdhëroni dhe merrni pjesë në prezantimin tonë me qëllim që të njohtoeni për mundësitë dhe kushtet për punë në Kuvajt. Bëhuni edhe ju pjesë e proektit me famë botërore.

Jeni të interesuar për një vend pune e cila ofron:
1. Njohuri dhe ekspertiza të reja në aspektin profesional
2. Përvojë e cila do ju bënte më konkurues në tregun e punës
3. Stabilitet financiar

Urdhëroni në prezantimin e rradhës që e organizon MSM HR në Cineplexx në City Mall me qëllim që të njohtoeni me projektin DHAMAN. Të mirëseardhur janë të gjithë mjekët e përgjithshëm, stomatologët, motrat medicinale dhe radiologët.

Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *