Ismet Sylejmani: Kisha knaqësinë e madhe që të ia dhuroja librin tim FJALIME, luftëtarit të lavdishëm të Atdheut

Isha i nderuar të prezentoja në takimin e zhvilluar në mes te udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti dhe drejtorit të ITSHKSH Prof. Dr. Skender Asani! Pas këtij takimi historik, ku u bë i njohur për opinionin publik shqiptar, se në 110 vjetorin e Kongresit të Manastirit , do të bëhej i njohur për herë të parë himni i alfabetit të shkronjave shqipe.
Kisha knaqësinë e madhe që të ia dhuroja librin tim FJALIME, luftëtarit të lavdishëm të Atdheut, njerit prej drejtuesve të famshëm të LPK-së dhe themeluesit të ushtrive çlirimtare UÇK, UÇPMB dhe UÇK, shokut e mikut tim të madh e të nderuar Ali Ahmeti!
Seli e BDI-së, Tetovë,16.11.2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *