GSIIM vjen fuqishëm (Video)

Gëzim Hamiti është i lindur dhe rritur në Gjermani dhe njihet më emer artistik GSIIM. Ai në muzikë ishte inspiruar që në fëmijëri nga babai i tij që këndonte këngë popullore me qifteli.

Kjo thuajse ka qenë edhe baza e tij në muzikë, edhe pse është producent ai më shumë dëshiron të shihet si një artist në industrinë muzikore. Me projektet e tij muzikore ai dëshiron të ju tregojë njerëzve një nivel tjetër të muzikës jo atë që jemi duke konsumuar çdo ditë, pra në idetë e tij janë ato që lidhen artistët nga shtete të ndryshme sikur që eshtë edhe në projektin e fundit ku Gsiim që jeton në Gjermani e këngëtarja që ka kënduar në këngë Ilda Krama është nga Kosova ndërsa produksioni i cili ka xhiruar klipin Citrusplus është nga Tokio e Japonisë.

Tema e kësaj kengë ka për temë dashurinë më të cilën edhe është titulluar ,,About love,,  GSIIM ka zgjedhur platformën më të madhe shqiptare në internet ArkivaShqip për të publikuar projektin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *