Fjorela Forde vjen mjaft sensuale me ‘Lagem po nuk tretem’ (Video)

Këngëtarja e njohur e muzikës së lehtë Fjorela Forde ka hedhur në qarkullim një tjetër projekt muzikorë të titulluar ‘Lagem po nuk tretem’ një këngë e dashurisë e lehtë dhe me një videoprojekt mjaft sensual që është realizuar në bregdetë. E për të ndjekur atë klikoni në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *