E çuditshme! Çokollatat dhuratë për ‘Shën Valentin’ të mbushura me marihuanë (Foto)

Çokollatat janë një dhuratë që shumë çifte zgjedhin ta bëjnë për ‘Shën Valentin’.

Por  për këtë Shën Valentin në Kaliforni kanë zgjedhur që të mos japin vetëm çokollata-praline, apo shije të tjera por që të japin çokollata të mbushura me marihuanë.

Përdorimi i marihuanës tani është i ligjshëm në Kaliforni dhe market e shumta janë duke bërë edhe më të madhe duke krijuar çokollata me përbërje të saj, transmeton Indeksonline.

Defonce Chocolatier, është njëra ndër kompanitë që ka realizuar çokollatën e këtij lloji.

Komentoni lajmin...