Detja thotë ‘Karramele’ në projektin e ri (Video)

Me muzikë dhe orkestrim nga Stamatis Saleas dhe tekst nga Vani Bica ney nga Nikos Saleas, këngëtarja me prejardhje nga Drenica por që jeton në Gjermani sjellë këngën më të re të titulluar ‘Karramele’. Detja me muzikë meret qe pesë vite dhe deri më tani ka realizuar disa videoprojekte ndërkohë që të fundit e ka realizuar VSM kurse është publikuar në platformën më të madhe në internet, ArkivaShqip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *