Arlind Farizi fiton çmimin e parë për prozën më të mirë

Profesori universitar Arlind Farizi ka fituar çmimin e parë për prozën më të mirë në kuadër të manifestimit ‘Tetova feston nëntorin’, manifestim ky organizuar nga komuna e Tetovës e njëkohësisht edhe gara për prozë dhe poezi më të mirë është organizuar nga kjo komunë, ndërkohë që fitues i vendit të parë është shpallut Arlind Farizi me prozën ‘Për të harruar një përemër’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *