Anna Jenifer pritet të bombardojë me projektet e reja

Një këngë me një klip bombastik është në realizim e sipër nga këngëtarja e njohur Anna Jenifer. Imazhet nga xhirimi i videoklipit që tashmë janë shkëputur nga tereni flasin se Anna pritet të sjellë një projekt të jashtëzakonshëm krahas këngëve të lehta dhe baladave që ka realizuar deri më tani, ndërsa është shumë aktive në muzikë e mbrëmje muzikore dhe ahengje familjare.

Komentoni lajmin...