50 vjet – Ndryshimet drastike të botës

Në kohën tonë”… këtë shprehje mund ta keni dëgjuar shumë shpesh nga gjyshërit tuaj, kur ata kanë filluar të tregojnë rrëfime nga rinia e tyre.

Megjithatë edhe pse nuk duket, bota ka ndryshuar shumë më shumë – drastikisht në 50 vjetët e fundi.

Derisa disa gjëra kanë ndryshuar për të mirë, ndryshimet tjera nuk kanë qenë aq të këndshme.

Zhytuni në analet e historisë dhe shiheni se sa e ndryshme është bota juaj me atë të gjyshërve tuaj.

Komentoni lajmin...