4 vite e dy muaj kur u vu themeli i Ambasadës Amerikane, foto që kujtojnë këtë moment

Pikërisht 4 vite e dy muaj janë bërë që nga vënia e themeleve të parë të fillimit të punimeve për ndërtimin e objektit të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë.

Në ceremoni ishin prezent të gjithë udhëheqësit më të lartë të institucioneve shtetërore të Kosovës dhe përfaqësues të ambasadave të huaja në Kosovë. 

Tracy Ann Jacobson ishte ambasadore e SHBA-ve në Kosovë në atë kohë, presidenti e vendit ishte Atifete Jahjaga, ndërsa kryeministër, Isa Mustafa.

Komentoni lajmin...